Kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp 6 bin lira dolandırdı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yakalanan dolandırıcının, kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtarak Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaşayan bir vatandaşı dolandırarak 6 bin lirasını aldığı ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtıp 6 bin lira dolandırdı

Edinilen bilgiye göre, birkaç gün önce Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yaşayan Osman Çulha adlı bir vatandaşı arayan ve kendisini emniyet görevlisi olarak tanıtan bir kişi, vatandaştan hesabına para yatırmasını istedi. Kahta'da bir banka şubesine giderek para yatırmaya çalışan Çulha, orada bulunan vatandaşların dikkati sayesinde fark edilmiş ve durum polise bildirilmişti. Olay yerine giden polisler, Osman Çulha adlı vatandaşı dolandırıcının hesabına para yatırmadan engelledi.

Daha önce de verilen hesaba yaklaşık 6 bin Türk Lirası yatırıldığını öğrenen polisler, söz konusu hesabı dondurdu. Yapılan takip sonucu hesabın sahibi olan R.S. adlı şahıs, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde hesaptan para çekmeye çalışırken yakalandı. Olayı yaşayan Osman Çulha adlı vatandaş, kendisini bu durumdan kurtaran polise teşekkür ettiğini ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber